Lucky Twice - Young & Clever (2007)

Zweden
Label: Family Tree

1. Hop Non Stop (2:48)
  2. Lucky (3:23)
  3. Shake Like a Freak (3:30)
  4. Me and You (3:33)
  5. The Lucky Twice Song (3:06)
  6. Midnight Crying (3:25)
  7. No Friend of Mine (3:19)
  8. Push (3:26)
  9. Hey Girl (3:22)
  10. This Song (3:25)
  11. Speedy Gonzales (3:16)
  12. Big Bad Boys (3:43)
  13. Lucky [Karaoke Version] (3:24)
avatar van friday the 13 th
Popmuziek voor tieners, zo klinkt het alvast. Maar hier zit meer achter, want Lucky Twice heeft al een heuse cultstatus, vooral in het gay milieu.

Hier zit de prachtige single Lucky zeker voor iets tussen. De nummer één spot in Spanje halen met hun eerste single, doe het dit Zweeds duo maar eens na. Hop Non Stop, de tweede single klinkt een stuk kinderachtiger, maar ligt nog wel goed in het gehoor. Het tragere lied "This Song" en het meer betekenisvollere "No Friend Of Mine" zijn ook leuk om te horen. Verder wil ik nog "Speedy Gonzales", "Shake Like A Freak" en "Big Bad Boys' nog tot mijn favorieten zetten

Al bij al een zeer vermakelijk album dus. Maar het is en blijft eenvoudige popmuziek, maar wel goede!

Ik ben het totaal met Friday the 13 th eens. Dit is een supergoed album. Lekker in het gehoor liggende pop/dance nummers. Vreselijk sterke melodieën. De teksten zijn wat kinderachtig, maar wat geeft dat? Ik ben af en toe ook nog een kind en ik hou ervan. Ik hoef geen diepzinnige teksten. Super album. Kopen!!!! Krijgt zeker vijf sterren van mij.