Een interessante cd, en zeker niet onaangenaam om te beluisteren. Niet direct het soort muziek dat ik uit mezelf zou gaan kopen, maar een mens moet zijn horizon nu eenmaal af en toe verleggen.
Het eerste nummer vind ik super, vraag me niet waarom want erg afwisselend of zo is het niet, maar ik heb er toch gefascineerd naar zitten luisteren. Ik zou er vanalles over kunnen vertellen, maar dat ga ik niet doen want het slaat toch nergens op
Het tweede nummer is wat minder, dat mist de dreiging van het eerste en is ineens ook een pak minder interessant, eigenlijk zelfs iets te conventioneel in zijn experiment. Er zit ook minder een lijn in en het ergerde mij een beetje dat het nooit echt 'loskwam' om zo te zeggen. Het steekt een beetje en is niet aangenaam als achtergrondmuziek, al was dat duidelijk ook niet de bedoeling. Maar koud heeft het me dus niet gelaten, ondanks het feit dat het 25 minuten duurt.
Het laatste nummer begint schitterend, erg dreigend en zelfs angstaanjagend, maar verzandt later een beetje in iets te clichématige spookhuisgeluiden, die averechts beginnen te werken en de sfeer eigenlijk kapotmaken.
De impressie is maar een poging, ik heb eigenlijk geen idee wat ik met deze muziek aanmoet
maar zo heb ik het beluisterd. Ik vond het absoluut een verfrissing om eens een uurtje enkel rare geluiden op te hebben staan, dus omdat het de eerste keer was geef ik hem een 4* met de nadruk op 3,5. Maar ik denk dat nog zo'n cd me wel minder zou kunnen boeien.