Peaky Pounder - 10 Non-Stop Peaky Hits (2009)

Dance
Label: The Third Movement

1. Anything Else Matters (6:15)
  2. November Pain (4:30)
  3. Under The Fridge (5:13)
  4. Una Paloma Klankkast (1997) (4:40)
  5. Yell Low Submarine (5:44)
  6. Heaven Must Be Dissing An Angel (4:50)
  7. Smells Like Senior Spirit (4:59)
  8. Verdammt Ich Bleep Nicht (3:22)
  9. Billie Jeans (5:22)
  10. Viisi [N-Vitral's Ultra New Super Hit Version] (5:39)
De zwarte randen horen hier bij het ontwerp, voor alle duidelijkheid.

Klinkt dit zo flauw als het lijkt?

avatar van Onderhond
Hangt van je gevoel voor humor af.

Peaky's muziek klinkt nog steeds alsof je met een lekke voetbal tegen een muurtje trapt. Hilarisch droog en steriel, maar lekker catchy en vrolijk.

Van samplen lijkt in ieder geval weinig tot geen sprake, veel herkenbaars kan ik er niet echt uithalen.

Anything Else Matters en N-Vitral's mix van Viisi als hoogtepunten.

Pastichio Rocker
Wat een ongeinspireerde humorloze titels. Hopelijk is de muziek beter.

avatar van Goodfella
Onderhond schreef:
nog steeds

..en da's hier een gemiste kans. Het is precies dezelfde Peaky als acht jaar geleden. Die in frisse kleurtjes geschilderde sloopstuiterbal is een lek, in de hoek gesmeten, zichzelf herhalend speeltje geworden.

avatar van Onderhond
Goodfella schreef:
Het is precies dezelfde Peaky als acht jaar geleden.

Niet bepaald waar, maar soit.

Hij is in ieder geval geen ambient/dubstep of minimal gaan maken. Daarvoor al 100 keer meer hulde dan een hoop andere zichzelf vernieuwende artiesten.