Wederom geproduceerd door Loudness drummer Munetaka Higuchi opent het 2de album van Make-Up met de Sweet Cover "Fox on the Run".
Ach.... hoor je tenminste al een nummer wat je al kent, een beetje hardrockfan zal dat nummer van the Sweet zeker niet hebben dus waarom dan niet deze versie ?
Ik schreef trouwens bij de bespreking van "Howling Will" dat ik dacht dat Munetaka alleen dat album had geproduceerd maar dat was dus een misvatting.
Het verscheen trouwens een half jaar na het debuut al en de songs zijn toch wel wat minder als het debuut, het neigt allemaal wat meer naar stevige pop als hardrock.
Blijft allemaal wel super melodieus en redelijk afwisselend.
Zo is "No Return" een ballad en in "Energy One" zit fraai up-tempo solo werk van zowel gitaar als keyboard.
"Astral Drops" is een kort Michael Schenker achtig instrumentaaltje.
Al met al nog wel een ruime voldoende maar doordat het allemaal wat bedachter en minder spontaan klinkt is het moeilijk om uitschieters aan te wijzen, ik neig echter naar track 2 en 4 als favoriet aan te wijzen.
Altijd moeilijk zo'n 2de album echter de rest van de Make-Up catalogus is weer minstens 4 sterren, een geruststellende gedachte....