Black Gold 360 - Suite 17 (2008)

Electronic / Jazz

8. Complex
  9. Drunken Boxing at the Border
  10. Suite 15
thejazzscène
Waarschijnlijk de plaat waar veel luisteraars van deze site al een tijd op gewacht hebben. Nu is ie er! Doe geen moeite om naar de winkel te en download deze gewoon van de site van het recordlabel.
Beluga * - belugarecordings.com

Improvisatie gemixt met een gezond snuifje electronic. En leuk en boeiend geheel dat gemakkelijk binnenkomt. Ik denk dat leden als Unaej of Pretfrit dit misschien wel eens zouden (kunnen) lusten.

Voor mij, als meer vertrouwd met electronic, gaat de zoektocht toch nog verder. Het opgepoestste en gepuzzelde zou ik graag zelf, als luisteraar, doen en daarmee mag alles nog wat bot, vol clicks en cuts blijven wat mij betreft. Daar zit naar mijn idee veel (meer) toekomst in. Ik wens een resultaat dat neigt naar Gescom - Keynel 1. Magnifiek en onvoorspelbaar met veel gevoel en analoge samples/geluidsopnames.

Rescensie van dit album.

avatar van Dreten Bukgat
heb net de nieuwe beluisterd op de luiterpaal en vooralsnog vind ik die toch een stuk beter...

thejazzscène
Heb ik wat over gelezen en zal ik ook eens naar op zoek gaan. Is die ook gratis te downloaden via het label? Bedankt voor de tip!

avatar van Dreten Bukgat
inderdaad... het nieuwe album (lm6ix) ook gratis te verkrijgen via de website van het label...

thejazzscène
Dat nieuwste album is inderdaad nog beter. Echt dik de moeite waard deze groep!