Strawberry Alarm Clock - Incense & Peppermints (1990)

Label: MCA

1. Incense & Peppermints (2:47)
  2. Rainy Day Mushroom Pillow (3:06)
  3. Birds in My Tree (1:52)
  4. Sit with the Guru (3:02)
  5. Tomorrow (2:13)
  6. Barefoot in Baltimore (2:22)
  7. Good Morning Starshine (2:21)
  8. Birdman of Alkatrash (2:12)
  9. Strawberries Mean Love (3:00)
  10. Starting Out the Day (2:37)
Slimme marketingstruc om deze compilatie dezelfde naam en haast dezelfde hoes te geven als het debuutalbum uit 1967.

Er staan ook vier nummers op van dat album, dus een vergissing is redelijk snel gemaakt.

Toch is deze compilatie de moeite waard. Deze is makkelijk en goedkoop te vinden (in tegenstelling tot het debuutalbum), en er staan gewoon 10 goede nummers op.

Verdomme, en ik maar denken dat ik het debuut in de kast had staan. Deze heeft niet alleen dezelfde titel maar ook dezelfde hoesfoto en nergens blijkt uit dat het een compilatie betreft.

avatar van Ducoz
Er staat inderdaad weinig info in, om zelfs van geen te spreken.

Mooie compilatie die zijn geld overigens inderdaad waard is!

avatar van heartofsoul
Tot het moment dat ik deze cd-compilatie aanschafte, ging ik er altijd vanuit dat alleen “Incense & Peppermints” de moeite waard zou zijn. Dat valt dus reuze mee. De leden van de groep waren niet alleen tamelijk ervaren musici, maar de songs zijn het aanhoren ook nog eens meer dan waard. En de zang kan er (voor mij) ook best mee door. Hun eerste twee albums zijn best interessant voor sixties-liefhebbers, vooral het debuut.