Warp20 (Unheard) (2009)

Electronic
Label: Warp

1. Boards Of Canada - Seven Forty Seven (6:43)
  2. Plaid - Dett (5:11)
  3. Autechre - Oval Moon (IBC Mx) (7:11)
  4. Elecktroids - Elecktroids Bonus Circuit (2:41)
  5. Clark - Rattlesnake (1:58)
  6. Plaid - Sam Lac Run (3:49)
  7. Nightmares On Wax - Mega Donutz Dub (5:14)
  8. Nightmares On Wax - Biofeedback Dub (5:08)
  9. Flying Lotus - Tronix (3:46)
  10. Broadcast - Sixty Forty (4:29)
  11. Seefeel - As Link (3:09)
Poa
Het verbaast me echt dat hier nog steeds slechts 2 stemmen bij staan. In tegenstelling tot de Chosen en Recreated delen is dit namelijk allemaal nieuw materiaal (de bijdrages van Nightmares on Wax uitgezonderd), en dat is in mijn ogen toch een stuk interessanter.

Alleen al vanwege Dett van Plaid zou elke geïnteresseerde dit eens moeten beluisteren. Simpel maar uiterst effectief, geweldig kalme en zomerse track. Seven Forty Seven is ook erg goed, maar als BoC-fanaat ben ik wat bevooroordeeld. Verder een prima nummer van Autechre die uit de beginperiode lijkt te stammen, een lekker wazige bijdrage van Seefeel die in de lijn ligt van het laatste album, Flying Lotus die richting de ambient gaat, enzovoort. Zeker de moeite waard dit.

avatar van matthijs
Heb m al ruim 4 jaar in huis, nu pas eens geluisterd, en, avontuurlijk geheel hoor. Nodigt uit tot vaker luisteren

avatar van matthijs
matthijs schreef:
Na 9 jaar geen reacties bijgekomen... Track 6 is voor mij met voorsprong het fijnst. De rest luistert lekker weg.