A Storm of Light & Nadja - Primitive North (2009)

Canada / Verenigde Staten
Avant-Garde / Metal
Label: Robotic Empire

1. A Storm of Light - Brother (9:39)
  2. A Storm of Light - Sister (9:56)
  3. Nadja - I Make from Your Eyes the Sun (22:52)
  4. A Storm of Light - Brother [Nadja Remix] (11:46)
  5. Nadja - I Make from Your Eyes the Sun [A Storm of Light Remix] (11:53)
avatar van [WZ]
5 sterren voor Brother en 5,5 sterren voor Sister!! Beste tracks van ASOL! Dat einde van Sister geeft echt kippenvel, zalig!

Maar.. Nadja's track 3 zeur te lang door..

De remixes van elkaars tracks zijn dan wel weer tof, vooral qua dreigende sfeer, maar die explosiviteit en het niveau van de 1e en 2e track wordt niet meer gehaald..

Nieuwstad
Nog niet zo goed als het nieuwste album dat echt een meesterwerkje is. Maar Josh Graham schreeuwt zijn longen weer uit zijn lijf op Brother. Hij is dan wel niet de beste zanger maar hij doet het met zoveel passie dat het hem vergeven is. Sister zit qua opbouw ook erg mooi in mekaar. Je merkt dat je naar iets bijzonders zit te luisteren.