The DJ Producer - Anarchy in a Controlled Environment (1999)

Electronic
Label: Rebelscum

1. The Runner (Electrical Hypertension) (7:47)
  2. System Overload at 96-3.65 (Accelerated Learning Curve) (6:44)

met Doc Maxey

3. Kicks in Unparalleled (4:34)
avatar van Onderhond
Verenigde Staten tov ? Toch oerbrits die kerel, of vergis ik me nu ?

avatar van tovenaar
Ik had alles goed ingevuld, behalve het genre. Toen werd ik teruggestuurd naar het formulier, vulde electronic in en ging ervan uit dat de rest niet veranderd was. Het land was weer terug op VS gezet, is nu gecorrigeerd.

avatar van Demoniac
The Runner bevat een leuk melodietje dat jammer genoeg, maar kort gebruikt wordt. Toch wel een lekker nummer verder.

System Overload is meer drum 'n bass is en daarin heb ik me nooit echt in verdiept. Daar zal vast nog wel eens verandering in komen, maar niet vanwege dit nummer, want ik vond er niet veel aan.

Track 3 is een heerlijk, snel, nummer met een goed in het gehoor klinkende kick. Bouwt eerst rustig op tot ongeveer halverwege, maar vliegt dan in één ruk door naar het einde.