MV & EE with The Golden Road - Barn Nova (2009)

Label: Ecstatic Peace!

1. Feelin' Fine (2:37)
  2. Get Right Church (6:19)
  3. Snapperhead (4:54)
  4. Summer Magic (6:30)
  5. Wandering Nomad (4:19)
  6. Bedroom Eyes (11:00)
  7. Fully Tanked (3:57)
  8. You Feel (2:02)
avatar van TJN
TJN
Een pokkeplaat, luister nu het 3e nummer en het is tot nu toe vooral irritatie dat bij mij opgewekt wordt. Ik heb zoiets van, als je het niet leuk vind muziek te maken.. waarom doe je het dan? Eén advies voor deze klojo's.. stop ermee! Vals zingen, valse akkoorden en tonen, vreselijke flanger en galm op de verschillende gitaren die met die effecten door elkaar heen aan hun snaren plukken. Het lijkt alsof er een stelletje pubers met het eerste bandje in de repetitieruimte bezig zijn en bij Mij niet weten wat er gaande is en welke kant ze op moeten. Ik vind het vreselijk klinken en het zal vast een momentopname zijn maar nu draait mijn maag er zowat van om. Summer Magic is gone (track 4)..? Welke magie hier ook 'bezongen' wordt.. het is er één die mij ontgaat.