New Wave Essential, Volume 2 (2005)

Belgiƫ
Label: EMI

1. Echo & The Bunnymen - The Cutter (3:52)
  2. Simple Minds - Someone Somewhere in Summertime (4:36)
  3. Duran Duran - Girls on Film (3:30)
  4. Anne Clark - Our Darkness (6:28)
  5. Bauhaus - She's in Parties (5:38)
  6. Alien Sex Fiend - Ignore the Machine (6:41)
  7. Virgin Prunes - Walls of Jericho (3:09)
  8. Liaisons Dangereuses - Los Ninos del Parque (5:01)
  9. Visage - Fade to Grey (3:54)
  10. Soft Cell - Torch (4:08)
  11. Fad Gadget - Lady Shave (5:42)
  12. Devo - Whip It (2:38)
  13. Talking Heads - Once in a Lifetime (4:19)
  14. Yazoo - Don't Go (3:00)
  15. The Flying Lizards - Money (2:30)
  16. Blondie - Heart of Glass (3:53)
  17. Luc Van Acker en Anna Domino - Zanna (3:07)
  18. La Muerte - Wild Thing (4:40)
avatar van LeRoi
Evenals deel 1 blind aan te schaffen!

avatar van music junkie
Wild thing van La Muerte is een geweldige song, maar ik weet niet waarom deze song bij new wave behoort. Maar het is wel mijn favoriet van deze album

avatar van kaztor
Leuk dat The Cutter af mag trappen. Beetje een ondergewaardeerde single van de konijnemannen. Verder is het een leuke selectie met niet al te voordehand liggende nummertjes. Een Echo Beach is een topper, maar het aantal compilaties waarop deze aanwezig is loopt geloof ik al in de drie getallen. Op deze komen er wat andere nummers om de hoek kijken die de aandacht verdienen.