2 Meter Sessies Volume 2 (1991)

Label: Varagram

1. Living Colour - Sailing On (3:56)
  2. Lonnie Mack - Tough on Me, Tough on You (3:23)
  3. Dave Stewart & the Spiritual Cowboys - Soul Years (4:37)
  4. De Dijk - Deze Stad (5:39)
  5. The La's - Doledrum (2:45)
  6. Calvin Russell - A Crack in Time (5:14)
  7. Roachford - Vision of the Future (5:23)
  8. James - Sit Down (3:41)
  9. Muskee - Brother Booze (5:17)
  10. An Emotional Fish - Blue (3:56)
  11. Graham Parker - Wrapping Paper (3:34)
  12. Tröckener Kecks - Vergeet Mij Niet (3:09)
  13. The Smithereens - Cigarette (3:05)
  14. Crowded House - Don't Dream It's Over (3:46)
  15. Paul Brady - Blue World (4:31)
  16. Zachary Richard - Shades of Blue (3:45)
  17. The Milltown Brothers - Savage Earth Heart (5:25)
  18. Tish Hinojosa - Donde Voj (Where I Go) (3:05)
avatar van Edski
Nr.18 is prachtig! (bespaar je wel de moeite om iets anders van deze dame te beluisteren)

avatar van pjh1967
Vergeet Mij Niet van de Kecks is echt een juweeltje. Nog mooier dan op hun reguliere cd Met Hart en Ziel.

CD vol met gitaartje-tralalala muziek. Hoogtepunten zijn Dave Stewart, Crowded House en Tish Hinojosa en absolute dieptepunt Trockener Kecks (wat een vreselijke stem heeft die man!)

avatar van Madjack71
Wel aardig maar minder indrukwekkend als diens voorganger. maar met een Lonnie Mack, The La's en een prima uitgevoerde Don't Dream it's over valt er voldoende te genieten en An Emotional Fish had ik destijds ook nog een album van...trouwens van Roachford ook, allebei namen waar je niet veel meer van verneemt. Terwijl Muskee nog op volle toeren draait, die krasse knar.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Niet zo fraai als volume 1 maar ook hier staan enkele juweeltjes op zoals Crowded House , James,Graham Parker,Roachford,The La"s, Smithereens & An Emotional Fish.
Wat het geheel naar beneden haalt zijn de uitvoeringen van Living Colour, Calvin Russel, Muskee en de afsluiter van Tish Hinojosa.
Tevens werd ik geraakt door de mooie uitvoering van Trockener Kecks met dito tekst.
Lonnie Mack & Dave Stewart zijn ook de moeite van het vermelden waard!!

avatar van Rodajc
17 The Milltown Brothers - Savage Earth Heart 4
18 Tish Hinojosa - Donde Voj (Where I Go) 4
Gemiddeld: 3,75

avatar van heartofsoul
Er was een tijd dat ik regelmatig naar de radio luisterde, en een favoriet programma was toen voor mij Twee Meter de Lucht In met Jan-Douwe Kroeske. Aan die tijd van weleer moest ik even terugdenken toen ik, niet zo lang geleden, een aantal cd's uit de serie "2 Meter Sessies" uit een bak viste in een kringloopwinkel. Dit tweede deel vind ik lang niet slecht, al heb ik weinig tot niets met An Emotional Fish en The Miltown Brothers. De rest van de nummers op dit album vind ik echter redelijk tot zeer goed. Vooral Calvin Russell, Smithereens, Graham Parker, Tish Honojosa, Lonnie Mack en natuurlijk Crowded House maakten indruk. Voorwaar, geen slechte score. Maar ook The La's, Muskee en De Dijk vond ik heel erg goed.