The Intersphere - Interspheres > < Atmospheres (2010)

Duitsland
Uitgebracht in eigen beheer

1. Right Through Me (2:48)
  2. Prodigy Composers (4:06)
  3. Ghostwriter (4:05)
  4. Snapshot (4:19)
  5. Early Bird (3:28)
  6. In Satellites (2:37)
  7. I Have a Place for You on Google Earth (7:41)
  8. Interspheres > < Atmospheres (4:37)
  9. State of the Devine (3:24)
  10. Soapbubbles in the Rain (4:38)
  11. The Far Out Astronaut (3:50)
  12. Tear Down the Walls (5:43)
avatar van Grafmat
Een in Nederland compleet onbekende band die wel eens wat meer aandacht verdient!! Speelt in Duitsland in een B-circuit, en in maart in Nederland voor anderhalve man en een paardenkop... Echt on-be-grijpelijk, want deze band maakt supertoegankelijke complexe rockmuziek, af en toe balancerend op het randje van prog, zonder daarmee ook maar een momentje ouderwets o.i.d. te gaan klinken.

Ik was echt onmiddellijk verkocht. Prodigy Composers was het eerste nummer dat ik hoorde en direct een schot in de roos. Verder een schat aan hoogtepunten.

avatar van Collin Leijenaar
Waanzinnig goed album van een waanzinnig goeie band! Onbegrijpelijk dat ze zo onbekend zijn in Nederland.