menu

Cheap Trick - Sgt. Pepper Live (2009)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Big3

  1. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1:55)
  2. With a Little Help from My Friends (2:37)
  3. Lucy in the Sky with Diamonds (3:54)
  4. Getting Better (2:36)
  5. Fixing a Hole (3:16)
  6. She's Leaving Home (3:52)
  7. Being for the Benefit of Mr. Kite (2:46)
  8. Within You Without You (5:35)
  9. When I'm Sixty-Four (2:50)
  10. Lovely Rita (2:36)

    met Joan Osborne

  11. Good Morning Good Morning (2:36)
  12. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band [Reprise] (1:15)
  13. A Day in the Life (4:41)
  14. Golden Slumbers / Carry That Weight / The End (5:44)
totale tijdsduur: 46:13
zoeken in:
EX BEASTER
Verschrikkeljk

avatar van echoes
4,0
EX BEASTER schreef:
Verschrikkeljk


Echt? Waarom dan? Ik vind het erg knap neergezet met een compleet orkest die de arrangementen geweldig speelt. Regelmatig lekker rockend ook. Ik vind wel de andere zangers beter bij de songs passen dan Robin Zander. Vooral Mr Kite en Within You vind ik erg goed gedaan, maar all in all erg genietbaar.

EX BEASTER
Awel , ik vind het een drama ,een aanfluiting voor de echte Sgt. Pepper , das mijn gedacht

avatar van gaucho
Ik heb hier destijds wel eens naar geluisterd, maar krijg hier hetzelfde gevoel bij als bij The Analogues - en in feite zou je Cheap Trick daar de internationale versie van kunnen noemen, althans op dit album.

Begrijp me goed, ik hou van Cheap Trick, niet in de laatste plaats vanwege de overduidelijke Beatles-invloeden in veel van hun songs (If you want my love, anyone?). In dat opzicht vind ik hen wel de geschikte band voor een project als dit. Maar ik blijf met dezelfde vraag zitten als bij The Analogues. Het is 'an sich' best goed gedaan, waarbij ik dan ook nog vind dat CT zijn eigen identiteit hier nog een beetje in laat doorklinken, t.t.t. The Analogues, die alles vooral zo minutieus mogelijk naspelen op authentieke instrumenten. En dat het nog best leuk kan zijn om dit eens live mee te maken, geloof ik ook nog wel. Maar waarom zou je het op een geluidsdrager willen uitbrengen als je ook naar het onovertroffen origineel kunt luisteren? Lijkt me een beetje zonde van de tijd...

avatar van echoes
4,0
Ik heb de live uitvoering op youtube geluisterd en dus ook gezien en dat maakt inderdaad wel een verschil. Ik zou hier nooit een cd van kopen, maar een live concert zeker wel willen bijwonen.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:51 uur

geplaatst: vandaag om 11:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.