D'Arcangelo - The Album (2009)

Italiƫ
Electronic
Label: Rephlex

1. Beta IV (5:28)
  2. Macro II (4:29)
  3. Memento (2:51)
  4. Wild and Loose (5:45)
  5. Smooth Walk (4:55)
  6. Camcorder Anglo (3:30)
  7. As It Goes (4:21)
  8. Naara (3:49)
  9. Coal Garden (5:04)
  10. Garcon Deal (5:29)
  11. Circuit Deevel (4:09)
  12. Carn Breage (6:09)
  13. ILediant (6:07)
avatar van bas
bas
D'Arcangelo geeft nog steeds een sterk 'retro' gevoel, iets wat wel bij Rephlex past maar wat op het eerste oor weer wat simpel en mwah-mwah lijkt. Eén luisterbeurt zit erop, Eksel lijkt gaver. Balen van die hoes (zo pop-achtig) en balen dat het alleen op mp3 verspreid wordt (ik wil CD's!)

avatar van bas
bas
Vandaag verder opgehad in trein, op de fiets en weer thuis, maar ik heb het vaak willen afzetten. Soms vervelend herhalend jaren negentig geluid, mist volledig een vibe zoals bij label genoot Bochum Welt of The Tuss. Ik hoor hier ook niks typisch d'arcangelo in. Het kan zo een opgerakeld demo-tje uit 1990 zijn. Vooralsnog niks bijzonders. 2.5*