Pat Benatar - Get Nervous (1982)

Label: Chrysalis

1. Shadows of the Night (4:21)
  2. Looking for a Stranger (3:26)
  3. Anxiety (Get Nervous) (3:43)
  4. Fight It Out (3:57)
  5. The Victim (4:47)
  6. Little Too Late (4:08)
  7. I'll Do It (4:10)
  8. I Want Out (3:43)
  9. Tell It to Her (3:45)
  10. Silent Partner (3:47)
avatar van Saldek
Pat Benatar is een van die artiesten die van die nummers heeft van:'ah! Deze ken ik, wist niet dat 'ie van Pat Benatar was!' Op deze is dat 'Shadows of the night'. Waanzinnige powersong die flink aangrijpt en die, als je'm hoort, wel een plaatsje heeft vergaard ergens in het geheugen. Ook de rest van het album is lekkere rockmuziek. Qua productie redelijk gedateerd, maar dat is dan het enige. In deze tijd geproduceerd zouden het knallers zijn. 3,5

avatar van Rinus
Het vierde kwalitatief hoogstaande album van Pat in een rij. "Shadows of the night" is een beauty, en "Anxiety (get nervous) is inderdaad een lekker nerveus nummer. "The victim"is heftig, en "Little too late"is ook al een flink rockend nummer. Al met al een heel sterk album. Jammer dat de opvolger zo'n commercieel album werd. Op vinyl, 4 sterren.

Pieter Paal
Mooie hoes!

avatar van Dibbel
Vierde plaat van Pat Benatar.
Iets minder dan de eerste en de derde, maar zeker een lekkere rockplaat.
Na deze zou zij ook grote commerciele successen gaan beleven.
De beste nummers staan op kant 1 en wel Shadows Of The Night, Anxiety en Victim.
Over het algemeen lekkere (hard)rocknummers met een kop en staart en een behoorlijke meezingfactor. Niet overal even sterk, maar ben toch blij dat ik hem weer eens heb opgezet.
Alleen klinkt ie op een of andere manier niet zo helder als de vorige drie.
Drie sterren maar weer eens op de hernieuwde kennismaking.
Op vinyl.

avatar van Dibbel
En drie sterren blijft het dan ook.
Met name de liedjes op kant 2 zijn niet zo indrukwekkend, al blijft het allemaal aan de goede kant van de rockstreep.
Aparte vermeldingen nu nog voor The Victim, wat een mooie ballad is en Silent Partner wat rustig begint en daarna lekker doordendert.
Samen met de 3 reeds boven genoemde nummers de beste.
Op de achterkant van de hoes is haar kapsel nog meer ontploft en zijn de mouwen van haar trui, door de er aan trekkende groepsleden ongeveer 2 meter lang per stuk.

avatar van vigil
lage waarderingen voor een prima plaat van nichtje Pat. Kate Bush achtige hoes en Blondie vs. Pretenders achtige muziek met een licht 80's sausje. Anxiety (Get Nervous) heeft een heerlijk energiek post punk/wave geluid