Liar - Invictus (1997)

Belgiƫ
Label: Genet

1. New Born Fire (2:06)
  2. Steel Against Steel (2:48)
  3. Falls of Torment (2:17)
  4. Circle of Blood (2:11)
  5. Deathwish (1:43)
  6. Natural Order (3:28)
  7. Whispers of Damnation (2:43)
  8. 2000 A.D. (3:25)
  9. Disarmed (3:41)
  10. Blade (1:51)
  11. Invictus (2:48)
  12. FX7 (1:51)
avatar van rafke pafke
Ik denk dat dit één van de meest legendarische en succesvolste platen van de hele H8000-scene (en Belgische scene) van de jaren 90 moet zijn.

Geweldige nummers, geweldige teksten, geweldige produktie...

In die dagen was België een aantal jaren het mekka van de edge-metal. En als je de sfeer van die hele scene es wilt opsnuiven is deze plaat essentieel!!!

avatar van Sjeng666
Geweldige cd!
Produktie is inderdaad uitstekend, eigelijk een van de beste NL/BE geproduceerde hardcore platen die ik ken, uit de jaren 90.

Ik moet wel in de stemming zijn voor deze schijf, denk dat dit met name aan de zang ligt, die is nogal dwingend, weet niet goed hoe ik het anders moet omschrijven.
Gitaarpartijen zijn om je vingers bij af te likken!