Pat Benatar - True Love (1991)

Rock / Blues
Label: Chrysalis

1. Bloodshot Eyes (2:50)
  2. Payin' the Cost to Be the Boss (3:15)
  3. So Long (3:59)
  4. I've Got Papers on You (2:23)
  5. I Feel Lucky (4:31)
  6. True Love (4:42)
  7. The Good Life (4:11)
  8. Evening (3:43)
  9. I Get Evil (3:12)
  10. Don't Happen No More (2:43)
  11. Please Come Home for Christmas (3:09)
knight3
Dit is geen compilatie, maar een regulier album.

avatar van Rinus
Pat's uitstapje naar de blues. Een boel bluesstandaards, op een prettige manier uitgevoerd. Geen hoogvlieger, maar wel een heel lekker album voor zo af en toe. Het titelnummer was de hitsingle, en ook een van de weinige eigen nummers. Op CD en 3,5 sterren.

avatar van Twinpeaks
Wel een fijn plaatje . Het is degelijk en Benatar heeft een prima stem voor het genre . Jammer dat ze het niet aan heeft gedurfd wat meer eigen werk op deze manier op te nemen.3 sterren kan hier voor wel.

avatar van Arjan Hut
Bluesrock?
Nee, swingende bigband-achtige blues en jazz, wat een verrassing!
Ik hou erg van de rock-albums van Pat, maar dit is een hele sfeervolle verzameling covers in een heel ander genre. Prima uitgevoerd, niet te lang (36 minuutjes) en heeft de tand des tijds prima doorstaan. "Evening" roept zelfs Twin Peaks-achtige sferen bij me op.