Cymarshall Law - Creators Kid EP (2010)

1 stem

Label: Freedom (I)

1. Harder Than Thou (4:26)

met DJ JS-1

2. Life Is a Movie (3:47)
  3. Homeless Man (4:22)
  4. Ghosts of Hip Hop (3:16)
  5. Magic (4:17)
  6. Tangled Web (3:43)

met Skit Slam

7. Quit While Your Ahead (3:40)

met Mary Lou

Rene1979
Geef nog geen cijfer. Maar tot nu toe klinkt dit aardig.

avatar van Rhythm & Poetry
Het is eigenlijk allemaal niet zo bijzonder wat Cymarshall Law doet. Begonnen als een frisse wind met Everliven Sound en nu is het een truucje geworden wat hij lijkt te herhalen. Hij was een frisse wind omdat hij met zijn toch wat vreemde stem op een eenvoudige manier goede verhalen rapte. Hij combineerde backpack- met commerciële raps en dat werkte. Maar zet je al zijn mixtapes, EP's, albums en gastbijdrages naast elkaar en je hoort gewoon een zeer eentonige rapper.

Nu is Creators Kid zo slecht nog niet hoor, best wel een aantal leuke producties maar het ontstijgt niet al te vaak een matig niveau.

off topic bericht verwijderd

Rene1979
Vind dit een lekker eptje van CL. Hij is qua stem idd apart toch irriteert het bij deze EP niet. Ook is zijn flow goed. Liever hoor ik hem als op de Everliven cd.