Koen Park - Everything in Shadow (2008)

1 stem

Electronic
Label: Experimedia

1. Together Two (0:42)
  2. An Urban Rose (2:05)
  3. Your Broadcast (5:23)
  4. S.L.A.N. (3:57)
  5. Asphalt Paintings (0:15)
  6. The Sunset Industry (4:56)
  7. Tear Road (5:25)
  8. Leafy (1:41)
  9. Fixed Luminosities (7:09)
  10. Surrounded by Pigments (2:50)
  11. Think Lamps (0:26)
  12. Head Pastures (0:48)
  13. People as Ants (3:01)
  14. All Lights Off Now (0:56)
  15. I Fall Into You (8:30)
  16. Wake Up, It's Time to Sleep (13:57)
avatar van trebremmit
Hiphop ritmes met field recordings, warme geluiden en mooie melodieën. Deze man maakt gebruik van oude keyboards, gitaar, drumstel, oude radio's, glas, banjo, fluit, zeg maar zo'n beetje alles wat geluid maakt.
En het pakt geweldig uit, sfeervol album met een warme gloed.

avatar van we tigers
Zijn laatste album onder zijn echte naam, Ian Hawgood, "Slow Films in Low Light" is ook erg aangenaam! Hawgood is trouwens de man achter het label Home Normal.

Sietse
we tigers schreef:
Hawgood is trouwens de man achter het label Home Normal.

en Tokyo Droning en Nomadic Kids Republic.

Ben niet val alles even kapot wat hij heeft gedaan. Sommige dingen zijn nogal simpele herhalingstrucjes die door anderen al duizenden keren eerder (en beter zijn gedaan), maar een enkele release springt er zeker wel uit.