Elvis Presley - The Definitive Love Album (1987)

Label: BMG

1. Are You Lonesome Tonight (3:08)
  2. Kiss Me Quick (2:19)
  3. Love Letters (2:01)
  4. Fever (2:02)
  5. Sentimental Me (2:31)
  6. Don't (2:03)
  7. There's Always Me (2:15)
  8. Love Me Tender (2:43)
  9. My Boy (2:10)
  10. Spanish Eyes (2:21)
  11. She Wears My Ring (1:48)
  12. It's Now Or Never (3:13)
  13. Until It's Time for You to Go (2:49)
  14. Solitaire (2:43)
  15. You Don't Have to Say You Love Me (2:00)
  16. The Last Farewell (2:49)
  17. And I Love You So (2:00)
  18. Separate Ways (2:31)
  19. I Miss You (2:11)
  20. I'll Never Fall in Love Again (2:22)
  21. It's Impossible (2:50)
  22. Let It Be Me (2:45)
  23. Bridge over Troubled Water (3:06)
  24. I Just Can't Help Believin' (3:00)
  25. My Way (2:32)
  26. Hurt (2:06)
  27. You've Lost That Lovin' Feelin' (3:15)
  28. The Wonder of You (2:31)
  29. Release Me (2:18)
  30. Yesterday (2:22)
avatar van spinout
Koop deze niet op CD, want dan zijn veel nummers ingekort.

spinout schreef:
Koop deze niet op CD, want dan zijn veel nummers ingekort.

Als ik even bij bol kijk zie ik dat de tracklist even lang duurt als hier op MuMe. Wellicht dat die aangepast is?

avatar van Shaky
Ingekort op een andere manier BloodBrothers: Het probleem met deze cd-serie is dat de nummers op de cd's zijn ingekort; het zijn bewerkte nummers die niet meer af zijn, coupletjes en/of refreintjes missen; echt zonde.

Shaky schreef:

Ah, snap hem. Dank je wel. Had daar nog helemaal niet naar gekeken. Wel zonde eigenlijk, leken me geen verkeerde albums namelijk in ''The Definitive'' reeks.

avatar van Shaky
In theorie een leuke reeks inderdaad, zo ingedeeld op thema, maar helaas pakt de praktijk anders uit. Dan zou ik echt voor andere verzamelaars gaan. Ik heb deze reeks toentertijd een keer gekocht omdat ik gewoon alles van Elvis op cd wilde hebben, maar voor de kwaliteit kun je deze beter links laten liggen.

Er ontbreken heel stukken nummers, bij Until It's Time for You to Go zelfs meer dan een minuut. Slaat eigenlijk nergens op.

Shaky schreef:

Poeh, een gemist kans alom dus. Ik zal hem zeker wel aanschaffen ja, maar dan staat die op een lagere prioriteit. Eerst even de albums die me ook echt goed bekoren, denk aan de studioalbums en de Golden Records verzamelaars bijvoorbeeld. Dan komt deze maar wat later. Hij is nog duur genoeg namelijk.