Rick Astley - Playlist (2008)

Alternatieve titel: The Very Best Of

Label: Legacy

1. Never Gonna Give You Up (3:33)
  2. Whenever You Need Somebody (3:28)
  3. Together Forever (3:22)
  4. My Arms Keep Missing You (3:16)
  5. She Wants to Dance with Me (3:17)
  6. Take Me to Your Heart (3:29)
  7. Don't Say Goodbye (4:10)
  8. I Don't Want to Lose Her (3:34)
  9. Giving Up on Love (4:08)
  10. It Would Take a Strong Strong Man (3:40)
  11. Hold Me in Your Arms (4:24)
  12. When I Fall in Love (3:03)
  13. Cry for Help (4:06)
  14. Hopelessly (6:06)
Daily Operator
Smakeloze uitmelkerij van deze grootmeester

avatar van musicfriek
Sony heeft blijkbaar een nieuwe serie verzamelaars uitgebracht onder naam Playlist. Totaal overbodige releases zie ik al wel.. Wie zit er anno 2010 nog hier op te wachten?

avatar van musicfriek
No Rhythm & No Poetry?

avatar van Rhythm & Poetry
Inderdaad, maar we kennen hem ook als Zanger Niels. Spasme zit niet in de familie hoor.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
musicfriek schreef:
De titel doet wel verdacht veel denken aan de "Playlist Your Way"-reeks van Universal.

avatar van vigil
en dan te bedenken dat ik zo een stuk of 8 nummers van deze cd zo mee kan zingen

avatar van Pooiertje
Rhythm & Poetry schreef: