Boz Scaggs - Greatest Hits Live (2004)

Label: Gray Cat

1. Lowdown (5:43)
  2. Slow Dancer (4:41)
  3. Heart of Mine (4:27)
  4. It All Went Down the Drain (6:15)
  5. Harbor Lights (7:52)
  6. Jojo (5:51)
  7. Ask Me 'Bout Nothin' But the Blues (6:10)
  8. Breakdown Dead Ahead (5:57)
  9. Look What You've Done to Me (6:44)
  10. I Just Go (5:15)
  11. Georgia (4:45)
  12. Miss Sun (6:39)
  13. Lido Shuffle (5:36)
  14. Runnin' Blue (11:28)
  15. Loan Me a Dime (15:45)
  16. We're All Alone (4:38)
avatar van DikkeDarm
perfecte live cd punt.

avatar van koel
Geweldig album! Heerlijke productie met prima muzikanten. Wat een icoon is Boz toch.

avatar van Ebby
Een heerlijke cd.

avatar van Broem
Heb het album alleen op dvd. Toch eens op zoek naar de cd. Inderdaad een heerlijk live album van de zingende wijnmaker/restauranthouder. Top

avatar van Droombolus
Op een of andere manier is deze destijds nooit op mijn radar verschenen wat eigenlijk heel maf is omdat ik rond die tijd behoorlijk aktief was op het "offiesjele" Boz forum. . De DVD moet je intussen een bank voor beroven.......

Helaas is er verder prakties niets van Boz live verschenen. De bootleg kwaliteit van Live At The Fillmore West ( Baby's Calling Me Home kwam terecht op de Last Days Of The Fillmore ) gaat zwaar ten koste van de subtiliteit van zijn muziek en ondanks de geweldige geluidskwaliteit is deze me eigenlijk in een te laat stadium van zijn loopbaan opgenomen. Ik hoop dat er ooit nog eens een opgeschoonde release gaat komen van een van de live radio opnames uit de eerste helft van de 70s, pre Slow Dancer dus, toen hij nog ècht speciaal was ( en voor geen meter verkocht ) en ik al zijn platen uit de US import bakken viste voordat ze hier uit kwamen.

avatar van Droombolus
Niet slekt, maar ik mis de gedrevenheid die ome Boz normaal boven het maaiveld uit laat steken. Bij Slow Dancer krijg ik echt geeuw nijgingen en Breakdown Dead Ahead blijft veels te braaf om er maar een paar te noemen. Je kan als het ware die American Songboek drap al aanhoren komen. Hoogste tijd dat dit 1971 radio konsert eens op CD uitkomt !