Nek - Lei, Gli Amici E Tutto Il Resto (1996)

Italië
Label: WEA

1. Laura Non C'è (3:51)
  2. Sei Grande (4:03)
  3. Restiamo Qui (4:58)
  4. Vivere Senza Te (3:56)
  5. Tu Sei, Tu Sai (4:24)
  6. Sei (4:08)
  7. Dimmi Cos'è (3:45)
  8. Vai Sola (4:23)
  9. Solo (4:45)
  10. E Non Mi Dire Che Ho Bevuto (4:27)
  11. Nati Per Vivere (3:59)
  12. Andare, Partire, Tornare (3:45)
  13. Di Più (4:16)
  14. Fianco a Fianco (3:12)
avatar van musicfriek
Grote ster in Italie, deze Nek. Laura Non C'e was een bescheiden hitje in Nederland. Erg aparte stem, je moet ervan houden. Wil zeker meer van deze man leren kennen!

ezi
Lijkt qua stemgeluid een beetje op Sting. Dimmi cos'è is ook een klein hitje geweest in België.
Op de uitvoering van de CD die ik heb staat als nummer 15 een radio edit van Laura non c'è.

avatar van blunnie
In Italie jaren geleden leren kennen,toen werd hij veel gedraaid op de radio mn Laura non c'e en sei grande.Prima nummers.de rest is ook ok.Zijn stem lijkt inderdaad op die van Sting.3 sterren

avatar van joyce19791
Ooit eens uit Italië mee genomen, zoals ik uit elk vakantieland wat mee neem. De bedoeling van mij is dan alleen om iets mee te nemen, wat in nederland niet in de cd-winkel te krijgen is.
Ik heb de verkoopster in Italië dit uit laten zoeken zonder dat ik wist dat dit in Nederland ook bekend was. Beetje jammer achteraf.
Maar de muziek is wel oke.