Mutyumu - Il Y A (2008)

9. Sappho
  10. Prayer
  11. Hai No Hi
avatar van Gajarigon
Ik zie het zo al voor me, reclame voor deze plaat:

"Kent u ook dat gevoel: na een lange werkdag wil je thuis eens lekker genieten van een portie loeiharde screamo, maar je vrouw prefereert toch een opera van Mozart. Niet langer getreurd! Dankzij Mutyumu kan je nu de twee combineren! Geniet van de prachtige piano en strijkers in L'Eceil Est Dieu, waarbij de samenzang bestaat uit authentiek screamogeshriek gecombineerd met Maria Callas."

Klassieke muziek doorspekt met blastbeats en geschreeuw, voor de liefhebbers.

sxesven
Sprookjesscreamo, inderdaad een apart gebeuren. Ik weet niet helemaal wat ik ervan moet vinden. Kutkitsch genoeg om leuk te vinden, of eigenlijk gewoon bar- en barslecht. Ik neig naar het tweede.