Snowy White Blues Project - In Our Time of Living (2009)

1 stem

Blues
Label: United States of Distribution

1. Rolling with My Baby (5:07)
  2. Good Morning Blues (3:31)
  3. Lonely Man Blues (3:00)
  4. In Our Time of Living (6:31)
  5. Blue to the Bone (3:04)
  6. Red Wine Blues (3:05)
  7. I Ain't No Doctor (3:36)
  8. I Still See You (4:25)
  9. Hot for the Money (3:15)
  10. I'm So Glad (3:26)
  11. One Way Ticket (4:04)
  12. Simple (3:59)
  13. I Want to Thank You (3:31)
avatar van Ronald5150
Snowy White maakt een soort gloedvolle blues. Dit komt met name door de warme tonen die hij uit zijn gitaar tovert. Daarnaast heeft de blues van Snowy White ook iets van funk in zich. Het warme en gloedvolle is vooral te horen in de slowblues nummers. Terwijl de funk zich met name openbaart in de uptempo liedjes. Alles is mooi in balans op "In Our Time of Living". Naast het mooie gitaarspel en soulvolle zang van Snowy White zelf verdient ook de begeleidende band een compliment. Met name bassist Ruud Weber legt een solide basis met zijn swingende basspel. Dit project van Snowy White is er eentje die je geslaagd mag noemen.