Arno Carstens - Wonderful Wild (2010)

1 stem

Zuid-Afrika
Label: Sony

1. Dreamer (4:10)
  2. Emergency (3:49)
  3. Heartbreak Monday (3:36)
  4. Soldiers Shine (4:12)
  5. Note of Bliss (3:46)
  6. Wonderful Wild (5:23)
  7. Perfect Day (4:38)
  8. Spoil It with a Kiss (3:10)
  9. Play the Game (3:56)
  10. Avalanche (5:16)
  11. Sunrise (4:28)
  12. Too Many Tomorrows (3:42)
avatar van fish
Hmm, vreemd dat ik nog nooit van deze Arno Carstens gehoord had terwijl hij toch al een aardige reputatie geniet; zie ook zijn lijst met prijzen en aanbevelingen. Misschien betekent groot in Zuid Afrika niet automatisch groot in de rest van de wereld. Ondanks dat deze man gewoon zeer goede pop maakt.

REM beweerde eind jaren tachtig dat popmuziek als genre zo'n beetje dood was. Maar toch, zolang er artietsen bestaan als deze Arno Carstens (maar denk ook aan Gary Go (en kom op medegebruikers hier; deze man verdient zeker meer aandacht) en Tyrone Wells), is popmuziek nog lang niet overleden. Sterker nog, voor een ieder die popmuziek zoekt met een kloppend hart; luister.