Carolina Wallin Pérez - Pärlor Och Svin (2009)

Zweden

6. Dom Andra (3:43)
  7. Oprofessionell (4:40)
  8. Kevlarsjäl (3:59)
  9. Musik Non Stop (4:43)
  10. Utan Dina Andetag (4:21)
  11. När Det Blaser Pa Manen (3:37)
  12. Karleken Väntar (4:03)
  13. 747 (5:27)
avatar van SirNoodle
Mooie kale 'jazzy' versies van een reeks Kent-nummers. De jongedame heeft een frisse mooie stem, wat direct al iets anders geeft aan de songs.

Opvallendste is dat je een goed verschil krijgt (enfin, ik toch) tussen Kent-songs die vooral gedragen worden door een mooie zanglijn (die blijven hier het best overeind) en dan een reeks kent-songs die vooral uitblinken in de originele versie door de instrumenten (en die hier dus wat bleekjes uitkomen, kevlarsjäl is daar een goed voorbeeld van).

En ook nog opvallend: het zijn vooral de liedjes vanop Isola die echt sterk klinken in deze versies, oprofessionell is echt knap.

En heerlijke ontdekking: Utan dina andetag, voordien gewoon een b-kantje voor mij, maar door deze hele mooie pure versie direct ook het origineel beter leren waarderen.

avatar van Pinsnider
Heeeeee dit is interessant!! Hee, Noodle, jij hier..??

avatar van Guinness1980
Klinkt zeker interessant alleen jammer dat ik er niks van kan vinden.

avatar van Guinness1980
Dankzij Pinsnider dit album kunnen beluisteren.

Ik kan SirNoodle eigenlijk alleen maar gelijk geven. Zijn inderdaad mooie kale liedjes met een mooie vrouwenstem.
Bij de (voor mij) bekendere Kent nummers was het wel even wennen om geen mannenstem te horen.

Mijn favorieten tot nu toe zijn:
Pärlor
747
Om du Var Här
Klåparen

avatar van Guinness1980
Oa. dit album zat bij mijn stapeltje cd's die ik tijdens mijn verblijf in Stockholm gekocht heb.
Kan nog steeds enorm genieten van deze mooie liedjes.