Grouper / Roy Montgomery - Split (2010)

Verenigde Staten / Nieuw-Zeeland
Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Roy Montgomery - Fantasia on a Theme by Sandy Bull (Slight Return) (18:14)
  2. Grouper - Hollow Press (3:26)
  3. Grouper - Vessel (3:49)
  4. Grouper - Hold the Way (4:15)
  5. Grouper - Pulse (5:07)
Sietse
Ik ben zo verliefd op de nummers van Grouper. Vessel en Hold the way zijn zo ongeveer het beste dat ze tot nu toe heeft gemaakt.
Maar ook de rest mag er zijn.
En Roy Montgomery mag er ook wezen, al was dat in den beginne wel de twijfelaaar of ik hem zou kopen of niet.
Nu blij dat ik het wel heb gedaan.

avatar van cichlisuite
Yes hier nog zo eentje, jammer alleen dat het van zo korte duur is. Derhalve dat maakt het misschien dan weer zo speciaal, kan er echt van genieten. Die Montgomery doet mij dan weer helemaal niets.

En Root Strata

Sietse
hmm, eigenlijk moet daar eigen-beheer staan. De digitale versie die Root Strata heeft uitgebracht kwam pas later dan de plaat.

avatar van Glen Hansard
Ergens best jammer dat Roy Montgomery hier ook een duit in het zakje doet. De goede man valt in het niet bij de heerlijke trip van Grouper. 5* voor het tweede stuk maar serieuze minpunten voor de bijdrage van Montgomery dus. 4*

Sietse
Nog maar eens een keer aandacht creeeren voor dit toch wel maginifieke stukje muziek.

Het deel van grouper is zo ontzettend mooi dat het eigenlijk belachelijk is dat hier nog maar 4 stemmen staan. Dit mag je niet missen.

Sietse
Hier kan de officiele video van Hold the Way van grouper worden bekeken
YouTube - Grouper - Hold the Way (official video)

avatar van cichlisuite
Toevallig op het juiste moment ingelogd, ben een heel luie scroller, kom meestal niet verder dan pagina 1 , bij deze 4*