Celtic Woman - Songs from the Heart (2010)

Ierland
Label: Manhattan

1. Fields of Gold (3:49)
  2. Amazing Grace (4:58)
  3. Nil Sé'n Lá (3:37)
  4. My Lagan Love (2:52)
  5. When You Believe (4:30)
  6. The New Ground - Isle of Hope, Isle of Tears (6:41)
  7. The Coast of Galiçia (3:38)
  8. Non C'è Più (4:50)
  9. You'll Be in My Heart (4:03)
  10. Goodnight My Angel (3:14)
  11. Galway Bay (4:16)
  12. The Lost Rose Fantasia (2:19)
  13. O, America! (3:51)
avatar van Metalhead99
Ik vond tot nu toe Celtic Woman best een redelijk groepje dames. Alleen hier gaan ze meer de pop kant op, terwijl ik de folk kant juist veel beter vond. Alleen voor de echte liefhebbers van deze dames is dit misschien nog wat.

avatar van Sachiyo
Ik ben nooit echt kapot geweest van Celtic Woman. Ik vind het allemaal te glad, zuiver en iel. Ze zingen allemaal té perfect, waardoor ik het vrijwel nooit interessant vind. Bovendien coveren ze veel en in vrijwel alle gevallen vind ik het origineel of een andere cover vele malen beter.
Nu kreeg ik deze cd ergens gratis, maar ik moet zeggen dat ik hier ook niet echt warm van word. Het is niet slecht natuurlijk, maar opnieuw is het weer alleen een kwestie van een paar dames die alles zuiver zingen en meer is het niet. De nummers worden niet echt interessant gebracht en opnieuw voegen ze aan hun covers niets interessants toe dat nog niet gedaan is. Dat ze mooi kunnen zingen betekent niet gelijk dat de nummers fantastisch zijn gebracht; daar is meer voor nodig. Iets als een stem met identiteit en/of beleving. Hier ontbreekt het Celtic Woman aan: het is niets meer dan een groepje zuiver zingende zangeressen: aangenaam om naar te luisteren, maar niet bijzonder of interessant.