Heidi Montag - Superficial (2010)

Electronic / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Look How I'm Doin (3:28)
  2. Turn Ya Head (3:38)
  3. Fanatic (3:26)
  4. Superficial (3:08)
  5. More Is More [Clean or Explicit Version] (3:06)
  6. One More Drink (3:38)
  7. Twisted (3:48)
  8. Hey Boy (2:55)
  9. My Parade (3:23)
  10. Blackout (3:29)
  11. I'll Do It (3:30)
  12. Love It Or Leave It
  13. Body Language * (3:35)

met Spencer Pratt

14. Overdosin' * (3:45)
  15. No More * (4:02)
  16. Fashion * (2:55)
  17. Your Love Found Me * (3:53)
  18. Bad Boy * (3:17)
  19. Party Is Wherever I Am * (3:30)
  20. Touch Me * (3:58)
  21. Heartbeat * (3:54)
  22. Sex Ed * (3:15)
  23. Trash Me * (3:04)
  24. One More Drink [Remix] * (3:18)
  25. Blackout [Remix] * (3:34)
  26. Superficial [Dextreau Remix] * (2:22)
  27. Touch Me [Remix] * (3:56)
  28. Fanatic [Dextreau Remix] * (2:26)
  29. No More [Remix] * (3:24)
het schijnt dat er minder dan 1000 werden verkocht op de eerste dag

ik bedoel eerste week

avatar van musicman13
658 om precies te zijn

avatar van friday the 13 th
Nu ja, dit is zeker geen hoogvlieger. Enkel Body Language vind ik bijzonder goed van haar en dit staat niet op dit album!

avatar van NewYorkCityLight
musicman13 schreef:
658 om precies te zijn

Ja, leuk hè. Misschien heeft ze nu eindelijk iets door.

avatar van musicman13
NewYorkCityLight schreef:

Ja, leuk hè. Misschien heeft ze nu eindelijk iets door.

ze heeft aandacht tekort. Ze noemt het werkproces aan dit "album" een 'Thriller' proces. Kortom ze zegt dat ze net zo hard werkt als MJ himself.

Nou dit album komt bij verre na niet in de buurt van Thriller!

avatar van laracroftonline
Ik geef hem een 4 omdat hij redelijk lekker in het gehoor ligt maar het had een 5 kunnen zijn als ze niet teveel als alvin and the chipmunks klonk!

avatar van Angelo
Voor de albumcover verdient ze vijf sterren . Maar het album is zeker geen hoogvlieger, en dat terwijl ze meer dan $ 1,000.000 in dit album heeft gestoken.

De beschreef dit niet alleen als een 'Thriller' proces, ze dacht zelfs dat dit album net zo'n succes kon worden als 'Thriller', helaas voor Heidi dacht ze verkeerd. Heidi Montag wil zo graag doorbreken als zangeres dat ze dacht er goed aan te doen om een stukgeproduceerd album uit te brengen dat ontzettend geforceerd klinkt.

Maar even serieus, hoe zielloos deze muziek ook is, sommige nummers klinken best lekker, vooral na +/- een krat bier klinkt het nog niet eens zo slecht. Haar stem is ook niet super slecht ofzo, ik denk dat ze de lieve heer mag danken voor autotune. Live zal het waarschijnlijk heel anders klinken. Alleen die single 'Superficial', het lijkt op sommige momenten wel een aftreksel van Britney's 'Piece of me'.

Ke$ha's album 'Animal' debuuteerde op #1 op de Billboard 200 (albumlijst) in Amerika maar ik vind dit album van Heidi misschien nog wel wat beter. Dat ze 658 albums verkocht vind ik dan ook best raar, misschien komt het omdat dit album alleen digitaal verkrijgbaar was en fysieke exemplaren niet bestaan?!

Volgens mij is Heidi aan een opvolger begonnen, ik hoop voor haar dat het haar meer succes zal brengen dan 'Superficial'...

avatar van friday the 13 th
Soms maakt ze een uitschieter zoals deze More is More, haar enige lied dat de charts heeft kunnen behalen en het mag er zeker zijn.

Hoe hot kan een dancetrack worden, zo hot dus!

YouTube - Heidi Montag - More Is More (Dave Aude Radio Edit)

avatar van Gloeilamp
Gatverdamme, wat is dat titelnummer ongelofelijk slecht. Het lijkt wel een grap.