Bløf - Live in het Nieuwe Luxor (2010)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Wij Geloven Nergens In (4:53)
  2. Adem In (4:52)
  3. Van Veraf Was het Zo Mooi (4:19)

met Sam Bettens

4. Hoe Lang Blijf Je Binnen? (3:03)

5. Overgave (6:07)
  6. Misschien Tot Morgen (4:57)
  7. Als Dit Alles over Is (3:41)
  8. Wapenbroeders (4:17)
  9. Midzomernacht (3:42)
  10. Landslide (4:23)

met Sarah Bettens

11. Not an Addict (4:50)

met Sam Bettens

12. Dansen aan Zee (5:39)

avatar van rkdev
Dinsdagavond heb ik Bløf live in het theater zien optreden in Venlo (Maaspoort). Het was een erg geslaagde avond met mooie sfeervolle versies van nummers uit hun hele euvre. Op die avond heb ik ook deze cd gekocht. Hierop 12 livetracks opgenomen op 20 en 21 april 2009 in het Nieuwe Luxor in Rotterdam, waar ze hun tweeluik Oktober en April presenteerden. De eerste 9 nummers zijn dus allemaal afkomstig van deze twee albums. Vooral de nummers met Sarah Bettens zijn erg mooi, met als uitschieter de cover van Landslide van Fleetwood Mac.
Verder is het gewoon een lekkere relaxte luisterplaat.

avatar van Poeha
Dat is nog eens een goed bericht
Dus Landslide op dit album is een cover van Fleetwood Mac's versie?

Dan ben ik bij deze meteen nieuwsgierig geworden.