Laura - Radio Swan Is Down (2006)

Australiƫ
Label: Alone Again

1. Radio Swan Is Down (Part 1) (5:18)
  2. Is There No Help for the Widow's Son? (8:01)
  3. I Hope (5:32)
  4. Numbers Stations (5:44)
  5. Every Light (3:39)
  6. Lake Vostock Beachfront (2:09)
  7. It's Kind of Like the Innocent Smiles You Get at the Start of a Relationship Before You Fuck Everything Up (5:09)
  8. Radio Swan Is Down (Part 2) (6:45)
  9. Patterns Not People (5:37)
  10. Cambridge Bypass (7:31)
  11. Another Near Miss (8:50)
Intrigerende hoes. Hoe klinkt de muziek?

Snarf, vanwaar de 4,5*? Ik ben nieuwsgierig.

avatar van snarf349
als je net zoals ik liefhebber van het postrock gerne ben dan is deze plaat je ding.

op de 1 ste plaat van laura (mm) staat een clipje.

4,5 * geef ik ( bijna ) aan alle platen die ik graag draai. geef ook geen stem meer aan de voor mij slechte platen dat laat ik aan anderen over die het wel goed of slecht vinden.

avatar van Bardt1980
Prima Post-Rock, goede sfeer en opbouw met soms climaxen waar ik rillingen van krijg
Ik sta er soms van te kijken waarom zo veel goede platen nog zo weinig stemmen hebben...

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Hier een idee wat je kunt verwachten