Taiyamo Denku - Articles of Mind (2010)

1 stem

Label: Uncommon

1. Articles of Mind (4:20)
  2. Lightbulb (3:45)

met Main Flow

3. Questions Need Answers (4:04)

met Sabac Red

4. Lost in Production (3:30)
  5. Emcee's Blueprint (3:28)

met Vast Aire

6. Ease into Medication (3:33)
  7. Problematic Solution (4:45)

met Pumpkinhead, Jise One en Urban Legend

8. Scared of Myself (3:41)
  9. Mona Lisa (3:58)

met Prince Po

10. Truest (4:55)
  11. Takeover Amazement (4:06)

met Marv Won

12. Emotional Design (4:09)
  13. Till Death (4:02)

met Keith Murray

14. Shorty Stinkasaurus (3:12)
  15. Reason for Reading Me (4:40)
avatar van Rhythm & Poetry
Emcee's Blueprint is echt een heel gaaf nummer, Vast Aire past precies op die beat. Jammer dat de rest van het album niet van hetzelfde hoog niveau is, dat kan ook haast niet anders Taiyamo is namelijk heel wat minder aangenaam dan een MC als Vast Aire. Niet dat hij slecht is, maar ik word er ook niet warm of koud van. De beats zijn vaak net iets te kleurloos met enkele uitzonderingen. Truest kent volgens mij echt een haat het of hou er van productie, zelf vind ik het wel gaaf maar ik kan me voorstellen dat het voor een aantal te cheesy overkomt. De poging van Taiyamo Denku is aardig, denk ook wel dat dit album bij een aantal man in de smaak zal vallen maar ik vind dit bij lange na niet goed genoeg voor een voldoende.