Joe Satriani - ‎Live in Paris: I Just Wanna Rock (2010)

Label: Epic

1. I Just Wanna Rock (3:53)
  2. Overdriver (5:18)
  3. Satch Boogie (4:36)
  4. Ice 9 (4:38)
  5. Diddle-Y-A-Doo-Dat (4:15)
  6. Flying in a Blue Dream (5:40)
  7. Ghosts (4:53)
  8. Revelation (6:31)
  9. Super Colossal (4:26)
  10. One Big Rush (3:38)
  11. Musterion (4:53)
  12. Out of the Sunrise (6:28)
  13. Time Machine (8:46)
  14. Cool #9 (6:06)
  15. Andalusia (6:49)
  16. Bass Solo (6:31)
  17. Cryin' (6:42)
  18. The Mystical Potato Head Groove Thing (5:53)
  19. Always with Me, Always with You (9:01)
  20. Surfing with the Alien (6:16)
  21. Crowd Chant (3:27)
  22. Summer Song (8:05)
Geweldig!

avatar van richiedoom
Ik vind zijn andere live dvd's/cd's een stuk beter. Van het beeld word ik helemaal achterlijk op den duur. Al die vage effecten, toch best jammer. Ik wil het gitaarspel van mijn held zien!!! Geen rare watervallen en zo in beeld. Ook het geluid vind ik niet super. Het klinkt niet zo helder vind ik. En nog een kritiekpunt, de setlist vind ik wat saai. Cryin ben ik heel erg blij mee dat die er op staat, maar ik wil eens een keer If I Could Fly, Starry Night en een hele rits nummers van Crystal Planet live horen. Maar helaas staan er weer te veel nummers op die ook al op zijn andere dvd's staan. Maar ja het blijft toch Joe Satriani he, zijn spel is weer zo fantastisch dat ie toch 3,5 ster van me krijgt.

avatar van Wyverex
Noem me idioot dat ik deze dubbelaar heb gekocht, enkel om Out of the Sunrise kunnen horen ! Maar over zijn geheel is dit een goede live-cd. De dvd heb ik dan eens geleend uit de bib, en zoals richidoom al zegt, de visuele effecten zijn oerlelijk en ferm overdreven. Je hebt dus veel meer aan enkel de cd's dan de dvd vind ik. Het bonusinterview op de dvd is dan wel weer eens leuk om te zien. En Out of the Sunrise is magistraal gespeeld .

avatar van B.Robertson
Heb de CD aangeschaft om mijn collectie compleet te maken. Heb ooit eens gelezen dat dit concert niet goed opgenomen is; alsof er zomaar gewoon even een microfoontje in de zaal was opgehangen. Welnu, de kwaliteit van het geluid doet weliswaar onder voor zijn vorige live-albums, maar bootleg-achtige toestanden hoor je niet op Live in Paris. Het valt me ruim mee. De hoesfoto is fantastisch en de ondertitel I Just Wanna Rock is erg goed gekozen. Satriani rockt weer lekker aan op dit album en weet weer twee uur te boeien.

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Voor een grotendeels instrumentale plaat blijf ik het een knappe prestatie vinden dat mijn aandacht nooit afdwaalt want wat een joie de vivre straalt de beste man en zijn gitaar uit. Even de wenslijst aanvullen met de hiaten in mijn Satriani collectie.