Kontrust - Time to Tango (2009)

Oostenrijk
Label: ASR

1. Dancer in the Sun (3:05)
  2. Play with Fire (3:57)
  3. On the Run (3:18)
  4. Personal Rotation (3:13)
  5. The Smash Song (3:18)
  6. Sin (3:43)
  7. We Add the World (4:29)
  8. Mainstream Bypass (1:49)
  9. Clown Parade (3:39)
  10. 1k1 (2:53)
  11. Lato (0:27)
  12. Vodka, Tribe and Dynamite (3:07)
  13. Zero (3:19)
  14. Känämänännä (1:00)
  15. Bomba (4:57)
  16. Face and Filter (4:30)
avatar van ravenstein
Het album was beter geweest met minder nummers. De mindere songs (zoals bv Personal Rotation, Sin en Clown Parade) hadden ze er beter af gelaten.
Deze band doet denken aan Guano Apes met hier een daar een vleugje System of a Down. De single Bomba is excellent!!

avatar van Joren999
Meer mensen die Bomba een erg lekker nummer vinden? (3voor12 radio draait hem zowat elke dag)

avatar van Martijnnn
Haha ik hoorde hem inderdaad net ook, zit ook echt een briljante clip bij het nummer!

avatar van Phoebe318
Bomba is wel erg grappig! En die clip ook nog!

avatar van nigeej
zeer vermakelijke nummers, goede band, heeft wel veel weg van Guano apes

avatar van Rhythm & Poetry
De ideale plaat voor als je aars een pauze nodig heeft.

Harco
Joren999 schreef:

Coen en Sander een tijdje geleden ook elke dag. Dan kwam 'ie daarna ook nog eens elke dag in die dag top vijf van Michiel Veenstra... wat een drama.

avatar van Matthijs89
lkkr album

avatar van Don Cappuccino
Ik ben het album nu aan het beluisteren, Bomba is een leuk nummer en ik was wel benieuwd hoe het complete album klinkt.

avatar van Don Cappuccino
Nu helemaal gehoord en het was best goed. Ik hoor System of A Down, Sepultura, Guano Apes en Soulfy ook wel. De nummers zijn echt catchy en luisteren lekker weg. Het album opent ijzersterk en ebt daarna lekker door om weer knallend af te sluiten met Bomba. 3,5*, het is een erg goed album en die andere invloeden zijn ook erg gaaf. Deze zal ik zeker nog een keer luisteren, een verrassing.

avatar van Don Cappuccino
Ik verhoog het album naar 4,0*, ik maak meestal wel een selectie van de nummers, ik heb er 12, maar die zijn zo ijzersterk dat daar 4 sterren voor mogen gegeven worden. Dancer in the Sun beukt er gelijk heerlijk in en de meeste nummers hebben een hele lekkere ´´drive´´, zoals On The Run, The Smash Song en Play With Fire (ja, op dat nummer wordt ook met vuur gespeeld ). De band brengt genoeg variatie, iets wat een band als System of A Down ook doet. Benieuwd wat de band in de toekomst kan brengen.

avatar van Glen Hansard
Ik zag voor het eerst de clip voor Bomba, wat een heer-lijke clip is dat zeg . Ik ga gelijk achter het album aan.

avatar van Glen Hansard
Ja heel leuk album. Een soort van mix tussen Disturbed en Guano Apes, gezellige meezingers zullen we maar zeggen. Ik hou het voorlopig op 4* maar ga hier zeker vaker naar luisteren.

avatar van nigeej
na de miljoenste draaibeurt nog steeds niet beu.

avatar van JustMike
Joren999 schreef:

ja, beste nummer!

avatar van Joeri_000
Sterk album , gevarieerd , harde nummers , mooie nummers !! leuke verassing !!!

avatar van The_CrY
Grappige muziek die lekker wegdraait. Heb nu twee albums van Kontrust achter de kiezen en ze klinken allebei ongeveer hetzelfde. Pakkende, korte nummers met gekkigheden erin. Moet zelf heel erg denken aan System of a Down of Skindred; alternatieve metal/rock met reggae-invloeden en dergelijke nu-metal verschijnselen. Zoals helaas bij veel van dat soort bands vervelen de albumtracks redelijk snel. De singles blijken het sterkst.