Boyzone - Brother (2010)

Label: Universal

1. Gave It All Away (4:27)
  2. Love Is a Hurricane (3:29)
  3. Ruby (4:25)
  4. Too Late for Hallelujah (3:37)
  5. Separate Cars (3:09)
  6. One More Song (3:32)
  7. Right Here Waiting (3:37)
  8. Nothing Without You (3:19)
  9. 'Til the Sun Goes Down (3:45)
  10. Time (4:08)
  11. Let Your Wall Fall Down (4:55)
  12. Stronger (3:50)
avatar van Arrie
Een nieuw album?
Misschien een mooi emotioneel album vanwege de dood van Gately? Ik vrees het ergste...

avatar van vigil
Ik denk dat het album al klaar was toen hij dood ging.

avatar van NewYorkCityLight
Klopt volgens mij.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Dat ze "Ruby" van Kaiser Chiefs coveren, is toch wel zeer opvallend te noemen.

vigil schreef:
Ik denk dat het album al klaar was toen hij dood ging.

De music is uitgezocht toen Stephen Gately nog leefde. Gave it all the way was zijn lievelingsnummer op deze cd. Gave it all the way is nu een tribute voor Stephen. De videoclip is erg ontroerend en gaat over hem. Je ziet de boys erg emotioneel en oprecht. Het album heet brother omdat ze dat zen dat zo voelen en ook waren met Stephen.
De cd is een hele nieuwe sound en Stephen is maar op 2 songs tehoren want het meeste is na zijn overlijden opgenomen.
Er staat ook 1 liedje wat over hem gaat, stuk uit een interview:
“When you left you took the melody, I would give anything just to hear your voice.“That track is exactly about Stephen’s death.

Stephen blijft een gemis!

Veel luister plezier. Ik hoop dat het album goed verkoopt voor Stephen.

avatar van Azzurro
Tracklist klopt niet. Hier staat de juiste tracklist: BBC - Music - Review of Boyzone - Brother - bbc.co.uk

Ik heb al een paar dagen de cd nu en dan eens beluisterd, wat nu voldoende is om een mening en stem te geven.
Zeer leuke nummers, allereerst een schitterende single, zowel op muzikaal als emotioneel vlak. Stephen zingt mee, ook de clip is er boenk op zoals wij dat zeggen.
Ruby is geen cover van de Kaiser Chiefs trouwens.
4* voor Gave It All Away, Love is a Hurricane en Let Your wall fall down.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Azzurro schreef:
Ruby is geen cover van de Kaiser Chiefs trouwens.
Het leek mij al een zeer vreemde keuze .