menu

Sonic69 - Magic Moment Radio (2000)

mijn stem
4,00 (4)
4 stemmen

Nederland
Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. More Intense But Saver
  2. Wastedisposalplant
  3. The Whereabouts
  4. Susan
  5. High
  6. The Words to Scott & Lesley
  7. Hale Bopp
  8. Slide on Friday
  9. To Know When to Speak
  10. Not My Game
  11. Song for Inside
zoeken in:
avatar van rkdev
3,5
Onbegrijpelijk dat deze blendermix van REM/Live/Johan geen release heeft kunnen krijgen op een platenlabel.
Waarom konden ze niet ondergebracht worden bij Excelsior, waar de producer van deze plaat Frans Hagenaars huisproducer is ?

In ieder geval is dit een lekker pop/rock album van de band die vroeger Straxvalty heette. Het nummer 'More Intense But Saver' kreeg op 3FM nog wat airplay, maar het mocht niet baten. Hale Bob lijkt wel wat op Neil Young overigens.
Helaas bestaat de band niet meer.

avatar van stickyfish
3,5
Sonic69 was inderdaad een leuke band. Heb deze cd behoorlijk grijs gedraaid. Het is inderdaad zonde dat ze geen deal hebben kunnen krijgen.

avatar van ðe waan
4,0
Ik had destijds regelmatig contact met de bandleden en ze zijn een paar keer heel dicht bij een deal geweest, maar dan werd het op het allerlaatste moment door een of andere hoge pief toch weer afgeschoten.

Vreemd inderdaad dat Excelsior deze niet gewoon onder de vleugels heeft genomen, want Hagenaars was behoorlijk gecharmeerd van de band.

Mooie plaat!

Gast
geplaatst: vandaag om 16:53 uur

geplaatst: vandaag om 16:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.