Ellen Allien - Watergate 05 (2010)

Duitsland

13. AGF/Delay - Connection [Heartthrob Remix]
  14. Margaret Dygas - Hidden from View [Hidden Nsi. Mix]
  15. Brigitte Fontaine en Khan - Fine Mouche [Original Tango Piano Version]
avatar van vlsander
Eerder zwakke mix van La Allien. Sommige platen horen er eerder niet in thuis en storen me (bv. die vocals in Aguayo) terwijl het geheel ook helemaal niet zo feilloos gemixt is. Desondanks blijft dit aangenaam luistervoer al waren mijn verwachtingen net iets hoger gespannen.

avatar van Leonard91
Geen goede dingen over gehoord inderdaad. Overigens is dit toch echt Watergate 05, 04 is van Sebo K en staat al op de site.

avatar van T.O.
Klopt, heb het aangepast.

tuktak
zeer ongeïnspireerde, flauwe, slecht gemixte watergate. nou had ik ellen allien sowieso nooit gevraagd, maar dat ze er dan duidelijk ook geen zin in heeft gehad, maakt het wel extra zuur. don't spend your money on this one.

avatar van Leonard91
Wilde hem net even voor de eerste keer opzetten en klikte toevallig rond de 40 minuten aan. Het eerste wat ik hoor is een walgelijke overgang vlak na de 43e minuut. Niet te geloven dat dit uitgegeven is. Ik dacht eerst dat ik per ongeluk in Opera een venster had geopend dat een Royksoppliedje afspeelde.

avatar van Leonard91
Ik snap niet hoe Allien dit uit heeft kunnen geven. Veel nummers die me niets doen, of er gewoon niet tussen passen (The End of it All) en dan ook nog eens vaak slecht gemixt.