Sarah Jaffe - Suburban Nature (2010)

Folk
Label: Kirtland

1. Before You Go (3:24)
  2. Stay with Me (2:46)
  3. Clementine (4:48)
  4. Better Than Nothing (3:52)
  5. Vulnerable (3:43)
  6. Wreaking Havoc (3:20)
  7. Summer Begs (4:53)
  8. Pretender, Part 1 (2:33)
  9. Pretender (2:38)
  10. Luv (2:46)
  11. Swelling (4:16)
  12. Watch Me Fall Apart (3:23)
  13. Perfect Plan (2:12)
avatar van thebestfreaks
Sarah Jaffe stond in het voorprogramma van Midlake bij de huidige (courage of others) tour. Haar concert maakte een rommelige indruk op me. De nummers waren erg kort, dus voordat ik er goed in zat, was het alweer afgelopen. En dat gold eigenlijk voor haar gehele optreden. Toch was het voldoende om een aantal erg mooie momenten mee te pakken en nieuwschierig te zijn naar de cd.
Die nieuwschierigheid is wat mij betreft niet voor niets geweest. Suburban Nature is een prima verzameling lekker in het gehoor liggende pop-folk nummers.

avatar van L_T_B
Een mooi clipje van "Clementine" @ Austin City Limits Music Festival.

Zeker een dame om in de gaten te houden.

last.fm
Kan alleen maar instemmen met bovenstaande personen. Tot nu toe toch wel mijn favoriete debuutalbum van 2010.

avatar van thebestfreaks
Ook anderhalf jaar later blijft deze plaat me pakken. Erg mooi. 4,5*