Alan Jackson - Freight Train (2010)

Country
Label: Arista

1. Hard Hat and a Hammer (2:48)
  2. Every Now and Then (3:47)
  3. After 17 (3:50)
  4. It's Just That Way (3:24)
  5. Freight Train (4:39)
  6. Taillights Blue (3:46)
  7. I Could Get Used to This Lovin' Thing (3:20)
  8. Till the End (3:02)

met Lee Ann Womack

9. That's Where I Belong (3:49)
  10. Big Green Eyes (3:29)
  11. True Love Is a Golden Ring (3:33)
  12. The Best Keeps Getting Better (3:44)
avatar van KKOPPI
Goede country artiest.

avatar van heicro
M.i. over de top country. Te gelikt geproduceerd.

avatar van Raymond S
Maar de cover: "Freight train" (van Fred Eagelsmith) mag er zeker zijn - op volume 10!.
Rest ken ik niet

avatar van nlkink
Sinds eergisteren ken ik A Hard Hat And A Hammer. Ik kreeg een uitnodiging om twee liedjes te spelen in een radioprogramma van de plaatselijke omroep. Het thema was werk. Op mijn internet zoektocht naar 'working songs' kwam ik voornoemd nummer tegen en om niet met de meer voor de hand liggende nummers te komen (Working Class Hero, You Can Keep Your Job And Shove It) heb ik deze tegen het patriottisme aanhangende kandidaat maar ingestudeerd.
Op Youtube kwam ik meer van Jackson tegen. Ligt lekker in het gehoor. Zoals heicro al opmerkte erg gelikt geproduceerd. Kan me voorstellen dat dit erg populair is in de VS.