Duran Duran - Live at Hammersmith 82! (2009)

Label: EMI

1. Rio (5:51)
  2. Hungry Like the Wolf (4:12)
  3. Night Boat (5:09)
  4. New Religion (5:52)
  5. Save a Prayer (6:23)
  6. Planet Earth (4:43)
  7. Friends of Mine (5:23)
  8. Careless Memories (4:44)
  9. Make Me Smile (Come Up and See Me) (5:34)
  10. Girls on Film (7:07)
avatar van lennon
Eindelijk op een cd en dvd.

Jammer dat ze show niet compleet op dvd is verschenen, maar het is beter dan niks

Make me smile was al bekend als b-kant voor the Reflex, maar blijft heel erg sterk!

Duran Duran stond, en staat live nog steeds als een huis, en het is leuk dat er nu ook 1 uit is van VOOR de periode dat ze echt heel erg popie jopie waren.... (overal bedoel ik dan)

Wolfgang1975
Volgens mij is dit de hele show!

avatar van lennon
Ik ben in de war met deze opname: July 9th 1981 (ook Hammersmith) Maar die setlist is langer dan deze, terwijl deze show toch echt een jaar later is...

Beetje karige show dan....

Wolfgang1975
Volgens mij werd die Hammersmith show ook opgenomen door de BBC. Alle nummers van het debuutalbum werden toen gespeeld (dacht ik), plus de B-sides, een cover (tell me it's just a rumour), de night versions van Planet Earth en Girls On Film en een vroege versie van My Own Way. Ik doe dit even uit m'n hoofd, dus vergeef mij eventuele vergissingen. Omdat de show rechtstreeks uit werd gezonden werden er niet echt veel risico's genomen, een goede tip is om naar opnames te zoeken van het concert in de Bayou Club in Washington (1981).

avatar van music junkie
een geweldig live optreden maar, het geluidskwaliteit is niet zo goed, Zoals: Hungry like the wolf Je hoort de zang van de Andy Taylor harder dan die van Simon Le Bon, maar dat stoort me niet.

avatar van Ralph 1983
Dat live-optreden is indrukwekkend, veel nummers zijn erg goed gedaan. Come Up And see me Make Smile is ook erg goed, maar het origineel is niet van hun, op radio 2 bij De Heer Ontwaakt hoorde ik de versie van Steve Harley & Cockney Rebel uit 1975. Dat neemt niet weg dat ik de versie van DD eigenlijk wel beter vind en zwaar ondergewaardeerd.

YouTube - Steve Harley & Cockney Rebel- Make Me Smile Live [HQ]

Doe staat ook op de b-kant van het singeltje The Reflex.

avatar van lennon
^ maar dat is een ge-edite versie.

Op dit album staat de complete versie. En ik vind m 100000 keer beter dan het origineel.

Vond het heerlijk toen ze m in 2005 live speelden in de hmh.

avatar van lennon
Deze komende black Friday een vinyl release van deze show.