General Fiasco - Buildings (2010)

Label: Infectious

1. We Are the Foolish (3:35)
  2. Ever So Shy (3:24)
  3. Please Take Your Time (3:13)
  4. Buildings (6:08)
  5. I'm Not Made of Eyes (3:21)
  6. Sinking Ships (3:05)
  7. Rebel Get By (3:20)
  8. Talk to My Friends (3:23)
  9. Dancing with Girls (3:04)
  10. First Impressions (3:54)
  11. Start at the Top * (3:00)
  12. Something Sometime * (3:47)
  13. Sinking Ships [Acoustic] *
  14. We Are the Foolish [Acoustic] *
  15. Ever So Shy [Acoustic] *
  16. I'm Not Made of Eyes [Acoustic] *
avatar van oruiz
zag ze gisteren als voorprogramma van The Black Box Revelation in Paradiso. Ze klonken af en toe wel catchy (en emo) en ik zou deze muziek dan ook graag (niet oneerbiedig bedoeld) als wijven-muziek bestempelen

Luistert gemakkelijk weg.
Catchy is inderdaad het juiste woord denk ik (zie oruiz).
Niet irritant / niet hoogstaand.
2.5 sterretje

avatar van Luky12
Ik denk dat het verenigde Koningkrijk
hun eigen Jonas Brothers gevonden. Als je het hun laat zingen bijvoorbeeld: Ever So Shy dan zou je denken dat het de jonas brothers zijn.

vind het toch een fijn album

zlayne
Gisteren ook als voorprogramma van de BBR gezien in Trix, fijne jongens maar niet echt memorabele muziek.

avatar van tom-r
wat een heerlijk album. Wel een groot kwaliteitsverschil tussen de eerste 3 nummers en de rest van het album trouwens. Maar alsnog een lekker album

avatar van Guinness1980
Inderdaad makkelijke maar ook meteen vrolijke (catchy) muziek!