Mulatu Astatke - Mulatu Steps Ahead (2010)

Ethiopiƫ
Jazz / Wereld
Label: Strut

1. Radcliffe (7:54)
  2. Green Africa (5:13)
  3. The Way to Nice (5:09)
  4. Assosa (2:39)
  5. I Faram Gami I Faram (5:33)
  6. Mulatu's Mood (5:56)
  7. Ethio Blues (7:02)
  8. Boogaloo (5:19)
  9. Motherland (4:26)
BZN
er zijn niet echt hoogtepunten of dieptepunten, het is een super geheel! een album dat je altijd aan kunt zetten waar dan ook omdat het ook behoorlijk gevarieerd is.
er is een klein ding waar ik me zo af en toe aan stoor, hij zegt soms midden in het nummer of op een climax dat je naar 'mulatu steps ahead' luisterd. iets te vaak als je het mij vraagt. maar dit neemt niet weg dat dit gewoon een super album is.

4,7 maar omdat dat niet kan 4,5

nee gewoon 5,0

avatar van Jacktherapper
Haha, BZN. Dat is waarschijnlijk omdat je de leak hebt.

Jacktherapper schreef:
Haha, BZN. Dat is waarschijnlijk omdat je de leak hebt.

nee want mulatu zegt het zelf de hele tijd, volgens mij zit dat er gewoon in hoor.

avatar van Osiris Apis
Jouw versie is idd een promo. Dat hoor je wel vaker dat de artiest zelf dit inspreekt.
Via Spotify hoor ik geen promo praat. Maar je hebt dit album nu op 5 sterren staan, dus was je er misschien zelf ook al achter gekomen.

avatar van trebremmit
Het bonusnummer Derashe vind ik nog het mooist, zulke soort nummers hadden er wel wat meer opgemogen want de rest is met wat te glad.