Danny de Munk - Dit Is Mijn Leven (2010)

Label: CMM

12. Loterij
  13. Dat Afgezaagde Zinnetje

met Kathleen

avatar van Madjack71
Met dank aan De Wereld Draait Door...waar Danny het advies kreeg om de smartlap in ere te houden. Bij Danny ging er werkelijk een lichtje op en hij werd er oprecht door begeesterd. Dit is Mijn Leven is daar een resultaat van. Je moet er van houden, want mijn ding is het niet. Zijn snik is niet echt aan mij besteed en heeft ook niet eenzelfde 'charme' als die van Willy of Johnny. Daarnaast past die snik bij de oude garde en ook de sfeer die in die muziek werd neergezet. Op Dit is Mijn Leven vind ik het met enige regelmaat geforceerd en te opzichtig neergezet. Zijn stem klinkt ook te hard en teveel op de voorgrond. Leuke gast verder en het zij hem van harte gegund, maar het boek gaat dicht.

avatar van Thin Air!
0,5
Dit album maakt onderdeel uit van de big five

Muziek van Danny de Munk
Oorlogen
Opwarming van de aarde
Natuurrampen
Wereldhonger

Wat Madjack71 hierboven zegt ten aanzien van 'geforceerd en te opzichtig', had ik geschreven kunnen hebben. Helemaal mee eens. Zie verder mijn reactie op De Munk's album 'Hart en ziel'.