Moonspell - Lusitanian Metal (2008)

Portugal
Label: Century Media

1. In and Above Men (4:28)
  2. From Lowering Skies (6:34)
  3. Alma Mater (3:30)
  4. Vampiria (5:35)
  5. The Southern Deathstyle (5:01)
  6. Everything Invaded (6:25)
  7. Opium (2:58)
  8. Devilred (3:50)
  9. Abysmo (4:34)
  10. Ruin & Misery (4:18)
  11. Mephisto (5:43)
  12. Full Moon Madness (6:41)
avatar van Sinner
Ik vond het lichtjes teleurstellend dat de band verkoos om als eerste officiële live cd een 5 jaar oud concert uit te brengen (is namelijk opgenomen in 2004 in Polen). Nu is de tracklist wel redelijk goed en zijn ook de uitvoeringen in orde (het geluid is echter wat aan de doffe kant vind ik), maar toch,,, hier had veel meer ingezeten. De DVD is overigens wel aardig en heeft hopen bootleg materiaal die een mooi beeld geven van de groei die de band heeft doorgemaakt.

Als cd een matig 3'tje (en alleen maar omdat het nu eenmaal wel volstaat met prima nummers), als DVD kan je daar een half puntje bijtellen. Maar op zich enkel iets voor fans van de band.

avatar van Darkzone
Op 13 april is het weer Record Store Day en dan komt deze release uit op gekleurd vinyl (dubbel-lp). Hopelijk is het geluid dan opgepiept.

Lusitanian Metal - Vinil | Moonspell+Rastilho - moonspell.rastilho.com

Ik heb hem in ieder geval al besteld bij Velvet Rotterdam.