Zo af en toe een Cdatakill EPtje kan er zeker bij. Leuke artiest, al is het kwalitatief niet altijd even goed. Soms is het super, soms valt het nogal tegen.
Deze EP opent met "The Underground". Duister trackje met een vaag pianoriedeltje zware dnb ritmes. Klinkt zeer sfeervol en luguber. "Immune" is de topper van deze EP. Begint met lekkere zware, bijna noizy waves, schipperend tussen ijzig koud en scherp drukkend. na een minuutje komen er een heerlijke clap bij, en iets later barst het ritme echt los. Het effect is lekker ruw en ongeslepen. Echt zo'n fantastisch grauwe Cdatakill track dus (denk Piss).
De Dirty Mix van "Park Avenue" opent kant B met een wat mindere melodie, maar de ritmische kanonschoten die al snel in het nummer afgevuurd worden zijn wel erg lekker. Zeker wanneer heel het bataillon aan een hectische aanval begint. Cool nummer, had alleen melodisch wat beter mogen zijn. Dit EPtje sluit af met "Asking For It", voor zover ik kan horen eigenlijk dezelfde track als "New York To London".
"New York To London" is een goeie opener, met lekkere ritmes, een net iets te depri melodietje, maar veel geklooi om dat goed te maken.
Zeker een lekkere EP dus, waar vooral die grauwe nummers bovenuit steken. 4*