Lady Gaga - The Remix (2010)

Pop / Dance
Label: Universal

1. Just Dance [Space Cowboy Remix]
  2. Just Dance [Redone Remix]
  3. Poker Face [Space Cowboy Remix]
  4. Poker Face [Llg Vs Glg Radio Remix]
  5. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) [Electric Piano & Human Beatbox Version - Cherry Tree Session Version]
  6. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) [Pet Shop Boys Radio Remix]

14. Telephone [Alphabeat Remix]

15. Telephone [Passion Pit Remix]

16. Telephone [Crookers Vocal Remix]

avatar van Darkzone
De hoes is in ieder geval top! Maar als dit geen officiële release is, hoort dit niet op deze site IMO.

avatar van NewYorkCityLight
Ze moet ook overal naakt op staan.

Darkzone schreef:
Maar als dit geen officiële release is, hoort dit niet op deze site IMO.

Dat lijkt me logisch, maar waarom zou dit geen officiële release zijn? Graag eerst even de feiten checken, voordat je dit soort uitspraken doet?

avatar van Starstruck
Deze cd komt alleen in Japan uit.

avatar van NewYorkCityLight
Ze ziet er ook wel een beetje japans uit op de cover.

avatar van Findecano
Oei. Not very good...

Leg uit? Welke remixen zijn slecht, welke kunnen er mee door en welke zijn eventueel de moeite waard?

avatar van predator
Heb het nu een paar dagen in huis en ik ben er erg blij mee, maar ik ben ook erg verzot op remixen. De nummers lenen zich er natuurlijk ook goed voor en mixen ook lekker door andere muziek heen. Voor de liefhebber dus.

Starstruck schreef:
Deze cd komt alleen in Japan uit.

nee hoor ook gewoon in Nederland.

avatar van NewYorkCityLight
Volgens mij is dat weer een andere versie.

avatar van vigil
Iets anders, de hoes is in ieder geval hetzelfde Op de Nederlandse (en waarschijnlijk Europese) komen 18 tracks deze ligt op de 29ste in de winkels.

avatar van vigil
De Nederlandse versie is idd heel anders. zo staan er o.a. mixen op van "boys, boys, boys", "the fame", "dance in the dark", "alejandro" en een live versie van Pokerface.

avatar van Starstruck
Er komt inderdaad een Europese versie, met andere cover en andere tracklist, maar die was er nog niet toen ik dat bericht postte.

avatar van Darkzone
Just Dance (Richard Vission Remix)
Poker Face (LLG vs GLG Radio Mix)
LoveGame (Chew Fu Ghettohouse Fix)
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (FrankMusik "Cut Snare Edit" Remix)
Paparazzi (Stuart Price Remix)
Boys Boys Boys Manhattan Clique
The Fame (Glam As You Remix - Radio Edit Version)
Bad Romance (Starsmith Remix)
Telephone (Passion Pit Remix)
Just Dance (Deewaan Remix feat. Ashking, Wedis, Lush and YoungThoro)
LoveGame (Robots To Mars Remix)
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (Pet Shop Boys Radio Mix)
Poker Face Live at The Cherrytree (House Piano & Voice Version)
Bad Romance (Grum Remix)
Telephone (Alphabeat Remix Edit)

De tracklist volgens Play.com met een totaal andere cover dat van deze (dus toch officiële) release.

Heel wat remixen zijn niks nieuws voor de meesten denk ik, maar echt iets toevoegen doen ze dan weer niet. De LGG vs GLG Radio Mix van Poker Face is nog wel okay, maar zelfs een PSB-mix van Eh, Eh vind ik niet al te best helaas. Ben benieuwd naar de mixen van Passion Pit en Starsmith (hebben hele aardige remixen gemaakt voor Marina & The Diamonds).

Ik heb er een aantal gecheckt van artiesten/remixers die ik wel zie zitten, maar kwam eigenlijk geen echt mooie remix tegen. Het origineel van Bad Romance blijft toch onovertroffen.

avatar van de1337k1ng!
Matige remixes inderdaad.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Darkzone schreef:
Niet dat het er veel toe doet, maar in Vlaanderen ligt hij met de afgebeelde cover in de rekken.

Darkzone schreef:
De hoes is in ieder geval top!

Ja zeg, super en helemáál niet goedkoop en sletterig!

avatar van TonyT
Brr, ben geen fan van haar maar soms is het nog wel eens geinig.
Dit slaat echter nergens op, zitten werkelijk gedrochten tussen.

Paparazzi [Yuksek Remix] weet nog wel lekker weg te luisteren, maar staat hier samen met Telephone [Crookers Vocal Remix] alleen in. De rest is jammerlijk mislukt, misschien voor de die-hard fans weer reden om die catchy deuntjes weer aan te horen, maar voor de niet-fans niet aan te raden, vrij irritant en technisch ook oninteressant.

Nian
De Remixes zijn ietswat teleurstellend, vind ik

avatar van NewYorkCityLight
Vind de Demolition Crew Remix van Paparazzi goed, maar die staat er dan weer nie op.

avatar van pureshores
Rusko remix van Alejandro is wel interessant, dit album niet echt

kaztor schreef:
goedkoop en sletterig!

En wat is daar mis mee?

LoveStoned
kaztor schreef:

Ja zeg, super en helemáál niet goedkoop en sletterig!

Dat iets wat tamelijk naakt op de voorkant staat en vrij seksueel getint is, neemt nog niet weg dat het goedkoop en sletterig is. Maar dat is dan jouw mening. Ik weet dat het Lady GaGa's tactiek is, om te spelen met het hedendaagse sexisme in de muziekwereld, haar op eerste gezicht standaard-popmuziek, die eigenlijk tamelijk cynische teksten bevat en haar enorme gevoel voor kunst. Ik vind het een hele opvallende stijl die zij gebruikt.

Jammer dat The Remix toch heel erg tegenvalt. Sommigen nummers op dit album zijn toch echt heel erg goed, maar dat neemt niet weg dat men na vijf nummers GaGa in the Mix toch wel genoeg heeft van het ge-Cherry, Cherry, Boom, Boom... Een paar lekkere nummers zijn blijven hangen en draai ik nu toch vaker. Dus echt slecht is deze verzameling (want eigenlijk is het gewoon een verzameling DJ-werken) niet. Ik zal haar nog een paar luisterbeurten geven.

Deze remix staat helaas niet op het album ( YouTube - Lady GaGa - Paparazzi (Haunted House Remix) )

Maar dit voor mij toch echt de beste remix!

avatar van pureshores
laat dan maar iemand snel Born this way onder handen nemen want de single versie klinkt aftands en euro

avatar van Gloeilamp
Tja leuke hoes, maar verder doet dit me niks..

avatar van pureshores
de remixen van deze nummers van bijv Dave Aude die ook op verscheidene singles stonden klinken veel beter dan wat The Remix voorschotelt