Sloop Die Speakers was het Anthem van Thunderdome, najaar 2009. Geweldig krachtig nummer.
Vocals van Drokz en de productie door Neophyte en Drokz samen. De Originele Mix is het beste. Goed tempo en (mede door de vocals!) erg krachtig. Niet echt vrolijk gebracht, maar gewoon Hardcore hoe het hoort. Goede opbouw ook en na een break gaat het nummer compleet los. Geweldig stuk.
De eerste remix is ook prima, maar is gewoon een stuk minder effectief en krachtig. Wel een leuk nummer dat de moeite waard is, maar haalt bij lange niet het niveau van het origineel.
De Terreur mix, waarbij Drokz een eigen versie heeft gemaakt van het nummer is ook niet zo goed als de originele mix. Niet slecht, maar de het mist ondanks het hogere tempo wel de kracht.
Het laatste nummer is een Remix van het nummer 'Holland is Godverdomme Het Hardste, oorspronkelijk van Drokz en Tails als ik me niet vergis. Dit is een prima remix, ook dit is een krachtig nummer. Leuke intro met kermisgeluiden, gevolgd door een vocals van Drokz. Hier is goed te merken dat ook Drokz een vinger in de pap heeft gehad. Het tempo is vrij hoog voor (gewone) Hardcore. Lekker stevige kicks ook. Ook dit nummer is niet echt vrolijk, maar gewoon flink hard en redelijk rechtoe rechtaan. Geen vrolijke melodietjes, maar door andere geluiden en een goed stevig tempo erg vermakelijk. Ook de outro is zeer geslaagd door de humor.
Prima EP vind ik, goede vocals en met name nummer een en vier zijn lekker stevig.
3.5*