RJD2 - The Horror (2003)

Label: Definitive Jux

1. The Horror (4:10)
  2. Ghostwriter [Remix] (5:42)
  3. Final Frontier [Remix] (4:12)

met Blueprint, Vast Aire, Aesop Rock en Murs

4. Bus Stop Bitties (4:24)
  5. Good Times Roll, Pt.1 (2:57)
  6. Sell the World (4:29)
  7. June [Remix] (4:23)

met Copywrite

8. Counseling [Instrumental] (4:00)

met MHz

9. Final Frontier [Instrumental] (4:43)
  10. F.H.H. [Instrumental] (4:23)
Dit is zwaar geen EP

Relax
Omg deze man is goed met beats

Relax
Ik geef het een 4,0 en welnee, ik ben gewoon de hoogste voter op dit album, maar jullie kennen het niet om beats te maken

Dit is top productie, en het voelt niet eens eentonig aan, de featurings op 2 nummers ofzo zijn ook zeer goed verzorgd, heerlijk maar kort.

avatar van Osiris Apis
Hé in de letters horror staan en gast met een baard afgebeeld.

Dat is zeker weten Horror

avatar van Niek
Niet moeders mooiste nee.

Hoop ik voor zijn moeder...

avatar van waxs
Haha, nooit opgevallen, vroeg me altijd al af wat dat nou precies was want er zijn ook niet bepaald kwalitatief goede afbeeldingen op het internet van deze cover.

avatar van Bertus
de gewone hoes ziet er zo uit:

Om het doosje zit een los zwart hoesje met daaruit gesneden de letters 'The Horror' waardoorheen je dus delen van de man met baard ziet. Zodoende

Dit is overigens het enige hiphopalbum dat ik in bezit heb, ooit eens gekregen, maar ik vind het eigenlijk best aardig. Moet nog steeds eens op zoek naar meer muziek van dit soort lui.

FightForMore
F.H.H heeft gewoon een dope beat, maar voor de rest vind ik het album maar niets.

avatar van Elohim
Lijkt me erg leuk! Zal em maar even gaan pindakazen.

Hoe zit dat trouwens, een MHz feature op een instrumental? Ze hebben met zijn allen een beat zitten maken?